Live konsert

Vill ni boka en live konsert? Kontakta mig via kontaktformuläret.
Jag har olika alternativ av konsertuppsättningar att boka:

- Konsert för festival scenen

- Unplugged konsert

- Piano mingel

- Solo konsert 

Bannduppsättningar med Emanuel som front person

- Med Pianist

- Pianist och Gitarrist

- Keyboard, Trummor och Gitarrist

- 4 Manna band (Bas, piano, Gitarr & Trummor) + kör

- 6 manna band ( Bas Piano, Keys, Akustisk Git, El Gitarr & Trummor) + kör

Event

Behöver du en underhållare, artist, sångare eller konferencier till ditt event,  Skicka en bokningsförfrågan, klicka "boka" för att komma till formuläret (förfrågan ej bindande)

DJ

Behöver du en DJ till din fest, Bröllops fest eller festlokal? Boka då Emanuel då han kommer bjuda på en härlig kväll med sköna remixes och livesång i olika varianter för en härlig interaktion med publiken och dansgolvet.

Bröllop

Behöver du en sångare till din vigseln, minglet eller fullband till festen? Skicka en bokningsförfrågan, klicka "boka" för att komma till formuläret (förfrågan ej bindande)

Dop - Vigsel - Begravning

Behöver ni en sångare till ett dop, Vigsel eller en begravning?  Skicka en bokningsförfrågan, klicka "boka" för att komma till formuläret (förfrågan ej bindande)

Koreograf

Är ni behov av en koreograf till er föreställning, uppsättning av en musikal eller show? Jag har stor erfarenhet av att koreografera små rena dans nummer, full-skaliga dansföreställningar, Musikaler och shower... så kontakta mig för mer info och förfrågan.

Dans

Vill du lära dig en specifik dans, lära dig mer om dans men inte vill gå i stor klass, hos mig kan du ta privatlektioner, där vi skräddarsyr lektionen efter dina önskemål. Skicka in din förfrågan nedan...

Coaching

Vill du ha hjälp med din sång, utveckla dina piano kunskaper? Tveka inte att kontakta mig. Jag utför även coachning via Skype eller dyligt.

Please reload