top of page
_MG_9722.jpg

Emanuel Bagge kommer från Kramfors kommun, i Höga Kusten.

Musikstaden kallar han den stad 

där han gick i gymnasiet. 

Emanuel är nu bosatt i Stockholm och satsar helt på musiken, med en karriär som tog fart genom TV4publikens stöd som bar honom till final i Talang2017

 

Inom showbranschen har han varit sedan 2005.

Nu vet han att Sverige, och han själv, önskar och vill att han sitter vid en flygel, att han sjunger låtar på sitt sätt.

 

Enkelt, avskalat, passionerat

och jag vill gärna beröra 

med min sång! Minns med värme i hjärtat att jag innan en konsert hann välkomna alla, ta var och en i hand och se dem i ögonen. Efter konserten gjorde jag likadant som tack. En kvinna kramade mig och sa att jag "räddade henne", Jag fick en klump i halsen, men det kändes varmt ändå. Kvinnan hade förlorat en person som stått henne nära.  Tanken på kommentaren och att veta att jag gjort något som tröstade en sörjande människa genom att vara mig själv kommer jag bära med mig, resten av livet!"

 

Emanuel har en passion, ett mål, en vision! .

Han utbildade sig till musikalartist, därav klangen i hans sångröst, och vill göra mer än att bara utgå från den grunden att behöva spela en roll... 

 

" Jag vill bjuda på det jag kan och vara den jag är!  Klart jag vill, så som bara jag gör, stå på scener, sjunga de ballader som folk vill höra mig sjunga! 

Jag har alltid velat att göra ett avstamp i Sveriges musikvärld! " 

bottom of page